Αρχική Σελίδα
Προϊόντα
Σχετικά με εμάς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
επαφή
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΘερμοηλεκτρικό κλιματιστικό μηχάνημα

θερμοηλεκτρικό κλιματιστικό μηχάνημα 0.4A 150W για την περίφραξη βιομηχανίας

καλής ποιότητας Θερμοηλεκτρικό κλιματιστικό μηχάνημα για τις πωλήσεις
καλής ποιότητας Θερμοηλεκτρικό κλιματιστικό μηχάνημα για τις πωλήσεις
Η επιχείρησή σας κάνει τα τέλεια θερμοηλεκτρικά προϊόντα συνελεύσεων, έχουμε εργαστεί μαζί πολύ ευτυχώς εκτός αν ορίζεται διαφορετικά.

—— Juergen Kreis

Προμηθευτής της Νίκαιας, τέλεια αγαθά, τέλεια παράδοση!

—— Chana

Είμαι Online Chat Now

θερμοηλεκτρικό κλιματιστικό μηχάνημα 0.4A 150W για την περίφραξη βιομηχανίας

Κίνα θερμοηλεκτρικό κλιματιστικό μηχάνημα 0.4A 150W για την περίφραξη βιομηχανίας προμηθευτής
θερμοηλεκτρικό κλιματιστικό μηχάνημα 0.4A 150W για την περίφραξη βιομηχανίας προμηθευτής θερμοηλεκτρικό κλιματιστικό μηχάνημα 0.4A 150W για την περίφραξη βιομηχανίας προμηθευτής θερμοηλεκτρικό κλιματιστικό μηχάνημα 0.4A 150W για την περίφραξη βιομηχανίας προμηθευτής

Μεγάλες Εικόνας :  θερμοηλεκτρικό κλιματιστικό μηχάνημα 0.4A 150W για την περίφραξη βιομηχανίας

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: Adcol
Πιστοποίηση: ISO9001 , CE
Αριθμό μοντέλου: ATA150

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min: 1pcs
Τιμή: Negotiation
Συσκευασία λεπτομέρειες: Στερεά συσκευασία χαρτοκιβωτίων
Χρόνος παράδοσης: 3 - 4 εβδομάδες
Όροι πληρωμής: T/T, PAYPAL
Δυνατότητα προσφοράς: 500pcs ανά μήνα
Contact Now
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Ικανότητας: 149W Καυτό δευτερεύον ρεύμα ανεμιστήρων: 0.4A
Κρύο δευτερεύον ρεύμα ανεμιστήρων: 0.2A Βάρος: Est.5.0kg

θερμοηλεκτρικό πιό δροσερό βιομηχανικό κλιματιστικό μηχάνημα 150W Peltier για την περίφραξη βιομηχανίας

Παθητικό φορτίο
Στο σχεδιασμό ενός θερμοηλεκτρικού συστήματος ψύξης του (TE), μια από τις σημαντικότερες διαδικασίες φθάνει σε μια κατανόηση του θερμικού φορτίου σας. Χωρίς αυτές τις ζωτικής σημασίας πληροφορίες, δεν μπορείτε να επιλέξετε σοφά τους καλύτερους ανταλλάκτες συσκευών ή θερμότητας TE για την εργασία. Κάθε θερμοηλεκτρικό σύστημα έχει μια μοναδική ικανότητα για την κίνηση της θερμότητας. Ενώ είναι δυνατό να ενισχυθεί απλά ένα σύστημα και να δει έπειτα τι θα κάνει, είναι συνήθως πολύ συνετότερο για να βελτιστοποιήσει το σύστημά σας για τις επιθυμητές εκβάσεις. Δεν υπάρχει καμία καλύτερη θέση για να αρχίσει, απ'ό, τι με έναν καλό, η στερεά εκτίμηση πόσης θερμότητας πρέπει να αφαιρεθεί από το θερμικό φορτίο σας για να επιτύχει τους στόχους απόδοσης.
Υπάρχουν δύο συστατικά στο θερμικό φορτίο στα συστήματα TE: ενεργός και ενεργητικός. Το ενεργό φορτίο βρίσκεται όποτε μέρος του φορτίου παράγει πραγματικά τη θερμότητα. Ένα παράδειγμα θα ήταν ένα ηλεκτρονικό κύκλωμα σε μια περίφραξη τα στοιχεία κυκλώματος θα διάλυαν το wattage βασισμένο στην τάση και τις τρέχουσες απαιτήσεις του. Πολλές εφαρμογές TE δεν έχουν ένα ενεργό φορτίο (π.χ., τρόφιμα και ένα δοχείο ψύξης ποτών) και αυτός ο όρος μπορεί να απορριφθεί εξ ολοκλήρου σε αυτές τις περιπτώσεις. Σχεδόν όλα τα συστήματα TE, εντούτοις, πρέπει να αντιμετωπίσουν την παθητική μερίδα. Για να διατηρήσει μια διαφορά θερμοκρασίας μεταξύ ενός θερμικού φορτίου και του περιβαλλοντικού περιβάλλοντος, ένα συγκεκριμένο ποσό της ενέργειας πρέπει να κινηθεί συνεχώς σε (για τη θέρμανση) ή από (για την ψύξη) το φορτίο. Το ποσοστό στο οποίο αυτή η ενέργεια κινείται (συνήθως εκφρασμένος στα Watt), είναι το παθητικό φορτίο.
Ένας τρόπος να αντιληφθεί το παθητικό φορτίο, είναι να εξετάσει το όπως μια leaky βάρκα. Το νερό ρέει συνεχώς στη βάρκα μέσω όλων των διάφορων διαρροών (π.χ., τρύπες, ελαττωματικές σφραγίδες, κ.λπ.). Η περισσότερη διαρροή υπάρχει, όσο γρηγορότερο το νερό θα μπει σε τη βάρκα. Αντιμέτωποι με αυτήν την κατάσταση, εάν θελήσατε να διατηρήσετε τη βάρκα σε ορισμένο επίπεδο στο νερό (και δεν μπορέσατε να επισκευάσετε τις διαρροές), θα έπρεπε να συσκευάσετε έξω το νερό σε ένα ορισμένο ποσοστό. Εάν συσκευάσετε πάρα πολύ αργά, η βάρκα θα βυθίσει χαμηλότερα εάν πετάτε το νερό πάρα πολύ γρήγορα, μπορείτε να αυξηθείτε επάνω από το επιθυμητό επίπεδο (που μπορεί ή δεν να είναι ένα πρόβλημα). Ιδανικά, φυσικά, θα επισκευάζατε τη βάρκα στην πρώτη ευκαιρία έτσι θα μπορούσατε να ελαχιστοποιήσετε το μελλοντικό ποσοστό σας.
Με ένα σύστημα TE, προσπαθείτε να κρατήσετε το θερμικό φορτίο σας πιό κρύο ή καυτότερο από την περιβαλλοντική θερμοκρασία. Δυστυχώς, κανένα θέμα πόσο καλά σχεδιάζετε το σύστημά σας, θα υπάρξουν μερικές διαρροές. Δεν υπάρχει κανένας τύπος μόνωσης με μια άπειρη θερμική αντίσταση, έτσι κάποια θερμότητα θα περάσει δεξιά μέσω της αρχικής αμυντικής γραμμής σας. Επιπλέον, οι σφραγίδες που χρησιμοποιούνται για να αντιμετωπίσουν τις αναπόφευκτες τρύπες (π.χ., οι πόρτες, μηχανή TE διασχίζουν, κ.λπ.), θα είναι επίσης ατελείς. Κατά συνέπεια, σε μια εφαρμογή ψύξης, κάποια θερμότητα πρόκειται να διαρρεύσει στο θερμικό φορτίο από το περιβαλλοντικό περιβάλλον. Για να παραφράζετε μια δημοφιλή αθλητική έκφραση, «δεν μπορείτε να το σταματήσετε, μπορείτε μόνο να προσπαθήσετε να το περιέχετε.» Έτσι συσκευάζετε, μόνο αυτή τη φορά συσκευάζετε έξω τη θερμότητα, και δεν χρησιμοποιείτε έναν κάδο ή μια υδραντλία, αλλά έναν θερμοηλεκτρικό σύστημα-μια που αντλεί σταθερά τα Watt από (ή για τη θέρμανση) το θερμικό φορτίο.
Έτσι… πώς ποσολογείτε το παθητικό φορτίο σας; Πρώτα πρέπει να προσδιορίσετε τη μέγιστη διαφορά θερμοκρασίας (μεταξύ του θερμικού φορτίου σας και του περιβαλλοντικού περιβάλλοντος) που μπορεί να εμφανιστεί. Για παράδειγμα, εάν δροσίζετε, ποια είναι η υψηλότερη περιβαλλοντική θερμοκρασία και πώς το κρύο η ανάγκη φορτίων σας να είστε σε εκείνη την περίσταση. Αυτό είναι γενικά χειρότερό σας
Εισαγωγή σε Thermoelectrics 7
περίπτωση. Εάν σχεδιάζετε το σύστημά σας έτσι ώστε θα έχετε αρκετή ικανότητα ψύξης σε εκείνη την χειρότερη περίπτωση, θα έχετε περισσότερο από αρκετή δυνατότητα για κάθε άλλη κατάσταση. Η στη χειρότερη περίπτωση διαφορά μεταξύ των περιβαλλοντικών και θερμοκρασιών φορτίων σας, θα είναι “ΔT σας” στις εξισώσεις που ακολουθούν.

θερμοηλεκτρικό κλιματιστικό μηχάνημα 0.4A 150W για την περίφραξη βιομηχανίας

 

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Adcol Electronics (Guangzhou) Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: admin

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Θερμοηλεκτρικό δοχείο ψύξης Peltier

Θερμοηλεκτρικό δοχείο ψύξης κλιματιστικών μηχανημάτων ημιαγωγών για την περίφραξη

Ημιαγωγός που δροσίζει το θερμοηλεκτρικό δοχείο ψύξης νερού Peltier

Θερμοηλεκτρικό δοχείο ψύξης παγολεκανών Peltier για τη συσκευή εργαστηρίων

Θερμοηλεκτρικό κλιματιστικό μηχάνημα

Θερμοηλεκτρικό πιό δροσερό βιομηχανικό κλιματιστικό μηχάνημα Peltier για την περίφραξη βιομηχανίας

Θερμική θερμοηλεκτρική συνέλευση 50W 24VDC Peltier διοικητικών υπαίθρια κλιματιστικών μηχανημάτων μίνι

Προσαρμοσμένο θερμοηλεκτρικό δοχείο ψύξης Peltier αέρος-αέρος για τη μηχανή του ATM

Παγολεκάνη Peltier

Θερμοηλεκτρικό δροσίζοντας πιάτο/άμεση τάση συνελεύσεων ψύξης Peltier

Κρύο θερμοηλεκτρικό δροσίζοντας πιάτο παγολεκανών Peltier για το αναλυτικό όργανο

Κρύα παγολεκάνη Peltier για το εργαστηριακό όργανο, θερμοηλεκτρικό δροσίζοντας πιάτο

Αίτηση κράτησης

E-Mail | Sitemap

Privacy Policy Κίνα καλός ποιότητας Θερμοηλεκτρικό δοχείο ψύξης Peltier προμηθευτής. © 2017 - 2020 peltier-thermoelectriccooler.com. All Rights Reserved.